Selecteer een pagina
Strategy, Innovation & Digital Marketing
OVER GROWFEST

Onze diensten

Marktonderzoek

Wie is en wat doet jouw competitie? Kom door middel van kwantitatief of kwalitatief onderzoek te weten wat de behoeften van de markt zijn, wie jouw concurrenten zijn en hoe zij zichzelf in de markt zetten. 

Business Strategie

Wat is de juiste groeistrategie voor jouw bedrijf of hoe kun je nog meer verduurzamen?  Masterstudenten Ondernemerschap zorgen voor de juiste bouwstenen om nét dat stapje extra te kunnen zetten in jouw bedrijf.  

Marketing Strategie

Welke online marketingkanalen kan je aanzetten voor een effectieve salesstrategie en hoe zet ik mijn budget goed in? Wij weten als geen ander hoe je marketingstrategieën opbouwt en implementeert voor elk soort bedrijf. 

 

Het feit dat ik al sinds 2018 gebruik maak van de diensten zegt denk ik al hoe tevreden ik ben met deze club! Het is fijn dat ze allemaal moeiteloos en snel het werk oppakken en terugkoppelen, dat geeft mij een hoop rust.

– Gwendoline Teske (Webshop Academy)

Bij Growfest zijn we overtuigd van de kracht van studenten. Millennial, verfrissend, energiek en ambitieus – alle ingrediënten die je nodig hebt voor het oplossen van complexe vraagstukken.

Door onze brede kennis in online marketing, ondernemerschap en duurzaamheid zijn wij ervan overtuigd dat wij net dat stapje verder kunnen zetten. Onze ambitieuze studenten staan te popelen om met jou te sparren en aan de slag te gaan!

Wij geloven dat elk bedrijf – hoe groot of klein – altijd vernieuwende en verfrissende ideeën kan gebruiken van studenten die nog niet in vaste kaders denken.

Naast het helpen van startups, scale-ups, MKB of corporates, snappen wij maar al te goed dat je soms ook als freelancer wat sparmomenten en nieuwe input kunt gebruiken: ook daar helpen wij graag een handje bij!  

Verfrissend

Een vernieuwende en verfrissende blik op jouw organisatie door studenten die nog niet in vaste kaders denken.  

 

Multidisciplinair

Met studenten van 5+ verschillende studie-achtergronden selecteren wij de juiste mix van skills en expertises.  

Enthousiasme

Alleen de beste studenten die vol enthousiasme vraagstukken aangaan en aanpakken worden geselecteerd.  

Kwaliteit

Door constant toe te zien op de kwaliteit kom je nooit voor verrassingen te staan: ook wij willen alleen het beste resultaat.  

Voor elke opdracht is er bij Growfest een geschikte student of een geschikt studenten-team: met studenten in meer dan 5+ studie-richtingen kijken wij graag wie of welke mix van studenten er goed bij jou of jouw bedrijf aansluit.  

Is er hele specifieke kennis benodigd? Door ons brede netwerk van studenten kunnen we ook dan wellicht iets voor je betekenen.  

Marcel Postema

Marcel Postema

Eigenaar

Manon de Lijster

Manon de Lijster

Growth Manager

Stijn Gieling

Stijn Gieling

Business Developer

Luna Dral

Luna Dral

Marketing Consultant

Sjoerd Kegel

Sjoerd Kegel

Business Consultant

Kom met ons in contact! Wij drinken graag een (virtueel) koffietje met je.

Contactgegevens

(030) 200 6715
hallo@growfest.nl

Startende ondernemer? Luister deze podcasts!

Startende ondernemer? Luister deze podcasts!

Kennis is key, en als beginnend ondernemer kunnen de opties overweldigend zijn: er zijn nog honderden interessante boeken en podcasts te beluisteren, er staan al tientallen mensen op je lijstje om te spreken en meer dan genoeg kansen die in het...

Lees meer
5x Duurzame Business Modellen

5x Duurzame Business Modellen

In de WEconomy, zoals Jonker (2015) dat zo mooi noemt, gaat het standaard business model op de schop. De kern is het herstellen én vergroten van economisch, ecologisch en sociaal kapitaal – maar dan in samenhang met elkaar en niet ten koste van...

Lees meer
Greenwashing: Wat is het en hoe herken je het?

Greenwashing: Wat is het en hoe herken je het?

Greenwashing, of groenwassen, gebeurd wanneer een bedrijf of organisatie zich duurzamer voordoet dan ze daadwerkelijk zijn. Ze zeggen dus heel goed te zijn voor het milieu, of CO2 neutraal te zijn terwijl ze dat in werkelijkheid niet zijn. Ook kan...

Lees meer