Over Growfest

Bij Growfest staan hoogopgeleide studenten klaar om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Growfest is ontstaan vanuit een marketingbureau dat, net zoals Growfest, ook grotendeels gerund wordt door studenten. Het marketingbureau bestaat inmiddels meer dan 4 jaar en deze jarenlange kennis en ervaring in online marketing zetten wij vanaf begin 2021 graag in bij ons nieuwe concept: Growfest! Growfest is een consultancybureau en focust zich voornamelijk

op strategiebepaling en alle facetten die daarbij horen zoals markt- en concurrentieonderzoek, sparsessies en brainstorms en kwantitatieve en kwalitatieve analyses. Met onze verfrissende en academische kijk zonder de vaste kaders van het bedrijfsleven zijn onze consultants zeer geschikt om jouw vraagstuk met beide handen aan te pakken, zowel uit marketing- als business-oogpunt.

Onze Aanpak

  • Als je interesse hebt om samen te werken met de studenten van Growfest plannen we eerst graag een gesprek met je in zodat we goed kunnen inschatten hoe we jou en jouw bedrijf van dienst kunnen zijn. We vertellen ook graag aan jou wat onze werkwijze is en wat voor waarde Growfest kan leveren.  
  • Tijdens onze samenwerking kijken we altijd actief met de consultant(s) mee, geven we feedback en sturen we eventueel bij: wij vinden het namelijk ook stiekem heel erg leuk om mee te sparren met de verschillende projecten!

     

  • Tijdens het project heb je voornamelijk contact met de consultants, maar na de afronding van het project evalueren wij altijd met de Growfest managers wat er goed is gegaan tijdens het project en welke verbeterpunten er eventueel te benoemen zijn. Voor ons is het belangrijk dat je met een tevreden gevoel het project afrondt. 

Tevreden klanten

- Annelon Geluk (Krijtgeluk)

Als zzp’er was het voor mij een stap om hulp in te schakelen voor mijn marketing. Het liefst doe ik alles zelf, maar dat is niet realistisch. Ik had betaalbare hulp nodig om mij op weg te helpen waar ik vastliep. Ik ben heel blij dat ik Growfest heb ingeschakeld. Ze hebben mij geholpen met het maken van een online marketing plan. Ook zijn mijn doelgroepen en USP’s verhelderd. Dit helpt mij om de juiste teksten te schrijven. Als ik weer hulp nodig heb, schakel ik Growfest graag weer in!

- Gwendoline Teske (Webshop Academy)

Het feit dat ik al sinds 2018 gebruik maak van de diensten zegt denk ik al hoe tevreden ik ben met deze club! Dankzij het team kan ik me met een gerust hart op de hoofdzaken van de Webshop Academy focussen. Louisa is echt een topper, stuurt fijne updates en ze houdt me bij de les. Het is fijn dat ze allemaal moeiteloos en snel het werk oppakken en terugkoppelen, dat geeft mij een hoop rust.

Ontmoet onze consultants

Kom met ons in contact! Wij drinken graag een (virtueel) koffietje met je.

Contactgegevens

(030) 200 6715
hallo@growfest.nl

Startende ondernemer? Luister deze podcasts!

Startende ondernemer? Luister deze podcasts!

Kennis is key, en als beginnend ondernemer kunnen de opties overweldigend zijn: er zijn nog honderden interessante boeken en podcasts te beluisteren, er staan al tientallen mensen op je lijstje om te spreken en meer dan genoeg kansen die in het verschiet liggen. Om de...

5x Duurzame Business Modellen

5x Duurzame Business Modellen

In de WEconomy, zoals Jonker (2015) dat zo mooi noemt, gaat het standaard business model op de schop. De kern is het herstellen én vergroten van economisch, ecologisch en sociaal kapitaal – maar dan in samenhang met elkaar en niet ten koste van elkaar. Wij hebben de...

Greenwashing: Wat is het en hoe herken je het?

Greenwashing: Wat is het en hoe herken je het?

Greenwashing, of groenwassen, gebeurd wanneer een bedrijf of organisatie zich duurzamer voordoet dan ze daadwerkelijk zijn. Ze zeggen dus heel goed te zijn voor het milieu, of CO2 neutraal te zijn terwijl ze dat in werkelijkheid niet zijn. Ook kan het zijn dat een...